logo inverconsulting         Català    Castellano zona clients
Site map      Contactar
Home Banca Privada Productes financers Gràfics de Borsa Anàlisi dels Mercats Qui som  
Cerca personalitzada

Qui som

InverConsulting EAFI és una entitat la missió principal de la qual consisteix en oferir als seus clients un assessorament financer completament independent a l'hora d'invertir el seu patrimoni financer, ja sigui en renda fixa, renda variable, dipòsits bancaris, divises, derivats i tot tipus de productes bancaris i d'assegurances en el camp de la inversió.

Ens centrem en allò que té més valor afegit per al client, és a dir, analitzar els productes financers d'un amplíssim ventall d'entitats financeres i identificar així els millors productes del mercat i recomanar-los als nostres clients.

Els assessors financers d'InverConsulting EAFI són professionals altament qualificats i amb una dilatada experiència en entitats financeres de primer ordre.

InverConsulting Investment Advice EAFI, SL (InverConsulting EAFI) és una Empresa d'Assessorament Financer (EAFI), constituïda d'acord amb la Llei del Mercat de Valors, que està degudament autoritzada i supervisada per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), fet que garanteix als nostres clients la màxima solvència i rigor en l'assessorament rebut. InverConsulting EAFI està inscrita al Registre d'EAFIs de la CNMV amb el número 122.

A més, InverConsulting EAFI és membre de l'Associació de Professionals Assessors d'Inversió, Finançament i Perits Judicials (AIF), que agrupa les empreses i professionals que acrediten unes exigents condicions de formació i experiència per a exercir com assessors financers. AIF és l'única associació professional espanyola que és membre de la Federació Europea d'Assessors i Intermediaris Financers (FECIF), amb seu a Brussel·les, i que representa més de 200.000 professionals acreditats de tot el continent.


Membre de:

logo inverconsulting 
 
 
 
Banca Privada     Productes    Gràfics    Anàlisi    Qui som    Site map    Contactar
Fer-me client
pressupost assegurances
subscripcio informes